Becut

Service

BECUT® - Support

BECUT® - Xperts bieden technische ondersteuning bij de gebruikers van SD-boorsystemen om de optimale resultaten te bereiken. Maak een afspraak met de BECUT® - Xpert van uw leverancier of vraag rechtstreeks ondersteuning aan BECUT®.

BECUT® - Guaranty

Bij nieuwe applicaties kan een BECUT® gebruiker een BECUT® - Guaranty aanvragen. Mocht de applicatie niet functioneren als wat vooraf afgesproken is, dan kunnen de geleverde producten retour en volgt een 100% creditnota. Gebruik het BECUT® - Guaranty formulier.

BECUT® - Stock

Voorraad reserveren zodat er 100% garantie is dat de BECUT® producten op tijd geleverd worden, vraag dan een BECUT® - Stock aan. Met de garantie dat gereserveerde producten worden afgenomen, draagt BECUT® zorg voor een gegarandeerde voorraad.

BECUT® - CustomTool

Een applicatie waarbij de kostprijs per boring nog verder dient te dalen? BECUT® levert gereedschappen specifiek op de applicatie aangepast. Getrapte boren, boorplaten met hoekradius, boorhouders met geleidingen, niet maar op, BECUT® - CustomTools bieden vaak de juiste oplossing.

BECUT® - Direct

Extra snelle leveringen rechtstreeks vanuit het centrale magazijn. Bestel voor 15:00 en BECUT® stuurt de producten die op voorraad zijn nog dezelfde dag rechtstreeks naar de gebruiker. De facturatie vindt plaats via de BECUT® - dealer.

BECUT® - Delivery terms

  • Alle rechten voorbehouden.
  • Eventuele drukfouten of tussentijdse wijzigingen van welke aard dan ook, rechtvaardigen geen aanspraken.
  • Prijswijzigingen voorbehouden.
  • Prijzen excl. 21% BTW.
  • Op leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Actuele voorwaarden via https://BECUT.eu/voorwaarden
  • Nadruk of kopiëren alsook delen van informatie op welke wijze dan ook, is verboden.
  • Leveringen vanaf € 150,00 excl BTW franco huis, anders € 7,50 verzendkosten.
  • BECUT® - Direct leveringen + € 7,50 excl. BTW.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram